Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των επισκεπτών μας. Καθώς σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας, είμαστε όπως πάντα εδώ για να κάνουμε την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτική. Έτσι, σας ενθαρρύνουμε να ενημερωθείτε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τις τοπικές αρχές και την ομάδα μας πριν πραγματοποιήσετε το επόμενο ταξίδι σας.

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο Modernist, η υγιεινή και η καθαριότητα έχουν πάντα προτεραιότητα. Εκτός από τις υψηλού επιπέδου διαδικασίες καθαρισμού που ήδη εκτελούμε, έχουμε λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια από τον Παγκόσμιο και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Χωρίς αμφιβολία, η σημαντικότερη προσθήκη στην ασφαλή λειτουργία του ξενοδοχείου αποτελεί η συνεργασία του Modernist με τον Πάροχο Υγείας μας.

Η ευρείας κλίμακας στρατηγική συνεργασία αφορά την προστασία τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού του ξενοδοχείου, τους οποίους θωρακίζει σε διαφορετικά επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει:

Μερικές από αυτές τις πρόσθετες διαδικασίες μας περιλαμβάνουν:

 

Επιπλέον, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μέλη της ομάδας μας έχουν εκπαιδευτεί, ώστε να διαχειρίζονται όλες τις πιθανές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και διατηρούμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Οι προσπάθειές μας εστιάζονται στην παροχή μιας ασφαλούς και ευχάριστης διαμονής στο Modernist. Θα λειτουργούμε κανονικά και με την ασφάλεια ως κύρια προτεραιότητά μας και θα λαμβάνουμε κάθε προφύλαξη, ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται ασφαλείς, ενώ διαμένουν μαζί μας.

Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Κατανοώντας ότι η αβεβαιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής μας, έχουμε μεγιστοποιήσει την ευελιξία για όλες τις μελλοντικές κρατήσεις. Έτσι, προσφέρουμε τώρα μια πλήρως ευέλικτη επιλογή για όλες τις κρατήσεις με δυνατότητα ακύρωσης εντός 24 ωρών. Θέλετε να μας επισκεφτείτε, αλλά δεν είστε σίγουροι τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είμαστε εδώ για εσάς!

WEB CHECK IN

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επαφή μεταξύ εσάς και του προσωπικού μας κατά τη διάρκεια του check-in, δημιουργήσαμε μια νέα διαδικασία την οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε πριν από την άφιξή σας.
https://www.themodernisthotels.com/checkin/

ΠΡΩΙΝΟ

Γνωρίζουμε ότι το απολαυστικό πρωινό με μπουφέ είναι ένα από τα βασικά συστατικά της συνολικής εμπειρίας του Modernist. Τώρα, στα πλαίσια των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στο ξενοδοχείο, προσφέρουμε και την επιλογή για πακέτα πρωινού που μπορείτε να απολαύσετε στο δωμάτιο αν το προτιμάτε. Να είστε βέβαιοι ότι τα πακέτα πρωινού μας δεν μοιάζουν με τίποτα που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Φτιάχνονται από τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, πάντα φρέσκα και νόστιμα. Είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από το Modernist.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τις διαδικασίες ασφαλείας και την πραγματοποίηση κράτησης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού μας ήταν -και θα είναι πάντα- η πρώτη μας προτεραιότητα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς. ?

 

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα του Modernist

 

**Οι ανωτέρω πληροφορίες ισχύουν μέχρι νεωτέρας και ενδέχεται να τροποποιηθούν**